Isabell

ISABELL N WEDIN

Bakom namnet Turturduva hittar ni mig, Isabell N Wedin. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Skåne. Efter jag tagit min yrkesexamen inom fotografi 2008, från Broby-grafiska i Sunne, startade jag mitt egna företag. Jag började fotografera bröllop på allvar 2009 och jag insåg direkt att detta var min grej… Läs mer

Ta en titt på min personliga hemsida isabellnwedin.com. Varför inte stalka mig på Instagram och Facebook. Där ni hittar fler av mina personliga porträtt och projekt.

”Isabell är så mycket mer än en fotograf – hon är en magiker!”
– Emilie & Julius, bröllopsfotografering

”Förutom att ta de mest fantastiska bilderna är Isabell glad, sprudlande och peppande – det känns som att bli fotograferad av sin bästa vän man känt i årtal.”
– Ulrika & Robert, bröllopsfotografering


 

Vem är Turturduva?

Bakom namnet Turturduva hittar ni mig, Isabell N Wedin. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Skåne. Efter jag tagit min yrkesexamen inom fotografi 2008, från Broby-grafiska i Sunne, startade jag mitt egna företag. Jag började fotografera bröllop på allvar 2009 och jag insåg direkt att detta var min grej. Som gammal elitponnyryttare gillar jag att prestera under press, född i tvillingarnas tecken gillar jag ombytligheten som yrket för med sig och min genuina nyfikenhet på människor gör att porträttfotografering verkligen passar mig. Men det som ger mig det största drivet att fotografera bröllop är den positiva energin det ger mig. Att vara med på den där dagen då två människor manifesterar och hyllar sin kärlek är helt enkelt magiskt, what can I say, I am a sucker for LOVE. Jag bor i Malmö men reser mer än gärna. Sedan 2014 är jag med i det skånska bröllopsnätverket Bröllopstankar. www.bröllopstankar.se

 

Varför kallar du dig Turturduva?

Jag fotograferar även mode, porträtt och konstfotografi under mitt namn Isabell N Wedin och ville ha ett specifikt namn för när jag fotograferar just barn och bröllop. Sedan gillar jag även fåglar och tillsammans med hästar är de mina favoritdjur. Nyfiken på min andra hemsida? Här hittar du den hemsidan www.isabellnwedin.com

 

Hur många bröllop har du fotograferat?

Sedan jag fotograferade mitt allra första bröllop 2007 har jag fotograferat mer än 100 bröllop. Så galet mycket kärlek jag har dokumenterat!

 

Vad använder du för utrustning?

Jag använder professionella Canon-kameror, objektiv och blixtar. Jag har även med mig reservutrustning om något skulle sluta fungera, så du kan vara säker på att allt kommer att flyta på utan krångel under dagen.

 

Varför ska man anlita en professionell fotograf till sitt bröllop?

Att fotografera bröllop är ingen walk in the park, det krävs erfarenhet, snabbtänkthet, nerver och känsla. Bilderna är det som finns kvar långt efter den sista tårtbiten ätits upp. Om ni är måna om kvalitet och vill kunna känna er trygga på er bröllopsdag är en professionell fotograf ett självklart val.

 

Vad gör du när du inte fotograferar bröllop?

Då fotograferar jag annat! En del ser det som ett jobb att vara fotograf, jag ser det mer som a way of life. Att fotografera gör mig genuint lycklig och jag kan aldrig se mig själv göra något annat som yrke. Och när jag inte håller i en kamera gillar jag att spendera tid på loppisar, dricka rödvin med vänner, kolla på alldeles för många serier, resa, yoga, läsa Jane Austen och jag spenderar säkert för mycket tid med att bada badkar.

 

Varför ska vi välja dig som fotograf för vårt bröllop?

Jag är energisk, personlig och passionerad. Jag älskar det jag gör och tar det på största allvar, det märks att jag bryr mig. Om ni känner att det är viktigt med ett personligt bemötande, hög kvalité, erfarenhet och vackra och personliga bilder är jag rätt för er. Sedan är det självklart viktigt att ni gillar min fotostil som jag brukar beskriva som romantisk, naturlig, bohemisk och med glimten i ögat.

 

Jag har många frågor kring vad som händer innan, under och efter du fotograferat ett bröllop, hur får jag svar på dessa?

På min prislista som ni hittar här. Här går jag detaljerat igenom de olika stegen. Ta er gärna en titt där och har ni fortfarande funderingar så tveka inte att kontakta mig.