Info

Turturduva+Isabell+N+Wedin

KONTAKTA TURTURDUVA

Hej! Vad heter du?

Vad har du för e-post?

Vilket nummer kan jag nå dig på?

Vad kan jag göra för dig?

OBS! Om du inte fått svar inom 48 h vänligen kontakta mig direkt på contact@isabellnwedin.com

TURTURDUVAS TJÄNSTER

BRÖLLOP

Ett bröllop är en stor händelse i livet. Efter månader av planering och förberedelser kan det kännas som om själva bröllopsdagen flyger förbi. Det är här jag kommer in med min kamera. Vare sig det handlar om porträttbilder, eller om jag är med er hela dagen, så är mitt mål att bevara känslan ni hade just i den stunden. Jag hjälper er att fånga ögonblicken! Jag blandar klassiska porträtt och landskapsbilder med dokumentära bilder och detaljer, allt för att ni ska kunna titta tillbaka och njuta av er bröllopsdag – resten av livet.

LÄS MER: PRISLISTA BRÖLLOPFAMILJ

Tiden går aldrig så fort som när du har barn, genom fina fotografier kan du bevara denna tid då liten blir stor. Jag rekommenderar de kunder som önskar porträtt utomhus att boka en familjefotografering mellan april och oktober. Då är naturen vackrare och vädret varmare. Gillar du som jag mjukt ljus och motljus bokar vi in en tid på kvällen beroende på månad. Ta gärna med några leksaker, en filt, ett favoritgosedjur och något gott som kan fungera som muta till de små barnen om det behövs. Ett ombyte av kläder är också bra att ha med. Inom 2 veckor efter fotograferingen får du en pdf med dina bästa bilder på mail och utifrån denna väljer du vilket bildpaket som passar dig bäst.

LÄS MER: PRISLISTA FAMILJGRAVID

Går du i väntans tider och vill passa på att föreviga denna tid? Jag erbjuder fyra olika paket för gravidfotografering. Jag tycker det är finast att fotografera utomhus och gör det under hela året. Det vackraste ljuset finner vi sent på dagen, cirka en timme innan solen går ner. Ta gärna med flera ombyten så du får större variation på bilderna. Vilken vecka du vill bli fotograferad i är helt upp till dig, men jag brukar rekommendera mellan vecka 21 och 35. Vill du att din partner och eventuella syskon ska vara med går det självklart bra. Inom 2 veckor efter fotograferingen får du en pdf med dina bästa bilder på mail och utifrån denna väljer du vilket bildpaket som passar dig bäst.

LÄS MER: PRISLISTA GRAVIDMORGONGÅVA

Skulle du vilja överraska din nyblivna man eller fru med en personlig morgongåva och samtidigt ge dig själv en egoboost? Jag tar romantiska och sensuella bilder där du själv väljer om du vill fotograferas i sexiga underkläder, naken, i din älsklings favoritplagg eller alla nämnda. Vi kan vara i en hotellsvit, hemma hos dig eller ute i naturen. En morgongåva fotografering är även den perfekta överraskningen på en möhippa. Jag erbjuder två paket med olika upplägg och innehåll. Vill du skämma bort dig lite extra erbjuder jag möjligheten att bli sminkad och hårstylad av en professionell makeup artist.

LÄS MER: PRISLISTA MORGONGÅVA